søndag 3. april 2011

2 varianter av samme papir

Falt for dette lekre rosa arket og har laget 2 forskjellig kort. Det første et bryllupskort og det andre et babykort til jente. Burde strengt tatt laget guttekort, da alle rundt meg for tiden får gutter. Motivstemplet Bryllupskyss er fra Kreative hender og tekststemplet til Brudeparet er fra Kreativ Hobby. Bånd fra Edelweiss, brukte dobbelsidig lim under og har strødd hvitt glitter på. Rosene denne gang tror jeg er fra Papirdesign (eller var det kanskje Storyteller eller Prima). Jammen ikke like lett å holde kontroll på alt.

Inni har jeg brukt et av Kreative henders bryllupsttekster. Har brukt Spellbinders Labels Seventeen på stemplene inni og foran. Gratulerer stemplet er fra Kreativ Hobby.



Motivstemplet på babykortet er fra Babyplata til Kreative hender. Metallpynten fra Kort og Godt. Barneføttene er egentlig sølvfarga, men her har jeg embossa dem gull. Båndet er fra Edelweiss. Nyfødt teksten i metallramma er en liten del av et stempel fra Kreativ hobby. Blomster fra Prima og halve perler fra Kort og Godt. Basis på begge kort er Bazzill. Inni har jeg stempla klokka til Kreative hender og embossa den i gull. Tim Holtz metallviser i midten. Tekststempelet er og fra Kreative hender. Igjen Prima blomster og halve perler fra Kort og Godt. Det rutete papiret brukt inni kortet her er baksiden av papiret som jeg har brukt på begge kortene.



1 kommentar:

  1. ELSKER påfuglpapiret du har brukt her :D Fin farge og mønsteret er nydelig ! Kjempefine kort du har laget :)

    SvarSlett