lørdag 7. april 2012

Konfirmant kort

Har fått tid til å lese mange blogger og funnet mye ny inspirasjon. Kortet jeg har laget er inspirert av Berits Hobbyblogg. Da jeg så hennes kort måtte jeg bare invistere i litt nytt utstyr: så det ble enda en ny Martha Stewart punch på meg og lykta til Manolia.
Som basis har jeg brukt Bazzill Vanilla og ramma er bazzill Java. Pyntepapiret kommer fra Tattered Time designblokk. Nydelig blokk og kan anbefales. Har brukt Martha Stewarts punch cherish for å lage "bånd", pyntepapiret i midten er en gammel rest. Lykta er Magnolia Die : Paris Nights, den er malt med distress cracle paint brushed pewter. Selve lykta er klippet ut fra en tom granidiosa eske, gjenvinning er gøy :). Motiv stemplet er en motorsykkel fra Kort og Godt, stemplet med chalks dark brown. Tekststemplet til konfirmanten er fra Kreative henders plate mann. Ellers har jeg dekorert med diverse metall pynt.
På første side inni har jeg igjen brukt Martha Stewarts punch cherish, og skitnet til med distress stempelpute Pumice Stone. Tekststemplet er igjen fra Kreative hender. Brukte så limputer under "tagen" slik at den og fungerer som pengelomme.
På side 2 har jeg brukt Martha Stewarts punch på samme restepapir som på framsiden.
Ønsker alle en fortsatt flott påske! Klem fra Arnhild

2 kommentarer:

  1. Heia. Tøft med motorsykkel :-) Eg har sånn martha stewart punch også. Men må øve meg på å få det fint :-)

    SvarSlett
  2. Hi, what a great card for men. Thanks for joining us at allsorts this week. Tracy x

    SvarSlett