mandag 11. februar 2013

Til Konfirmanten


Fant en flott skisse hos Sketchy Colors #150, men valgte å lage et guttekort (konfirmasjonskort). Av og til er jeg ikke i blomstermodus, og syns da det er utrolig kjekt med mørkefarger og metall.


Har brukt Bazzill Bitter Chocolate som basis på kortet. Mønsterpapiret med skrift er fra en 20x20blokk (ukjent). Det mørke mønsterpapiret er fra Basic grey og i utgangspunktet et julepapir, men jeg har brukt baksiden. Har brukt Tim Holtz Alternations Scallop for å lage effekt i papiret helt til venstre. Papiret som ligger under motivet er cremet ensfarget papir, brukt TriBoss embossing folder for å få tannhjul effekten i det. Gått over med Distress Ink Frayed Burlap for å få farge på det. Tannhjulet er Tim Holtz (de som som ligger i tray) og klippet ut i Bazzill. Motivet er klippeark fra Sløyd detaljer og klippet ut i den største ovalen (small) til Spellbinders. Ellers pyntet med metallpynt og bånd. Tekststemplet er fra Kort og Godt og stemplet med Color Box Charcoal.

 Har brukt charcoal til å sverte rundt kanten både på "til konfirmanten" og papirbiten som er embossa.
 På første side inni kortet har jeg brukt en del rester av det som ble brukt på framsiden av kortet. Tekststemplet jeg har brukt er igjen fra Kort og Godt og stemplet med charcoal.
 Skrivefeltet er cremepapir og restene fra mønsterpapiret som ble klippet ut med scallops. Tannhjulene er en miks av de små og store fra Tim holtz. De 2 nederste er klippet ut i bazzill, mens det øverste er fra en coca cola boks. Har "skitnet" det ut med alkoholblekk.
Ønsker alle dem som har vinterferie nå en super ferie, til alle andre en flott uke. Klem fra Arnhild

Deltar i utfordring:


2 kommentarer:

 1. Åååå så fint gutte konfirmasjonskort!
  Herlig bilde og flott pyntet!
  Tusen takk for at du deltar i Sketchy Colors sin skisseutfordring!
  Klem fra Jannhild

  SvarSlett
 2. Beautiful card! Thank you for joining us at Sugar Creek Hollow!!
  hugs
  Heather

  SvarSlett