lørdag 21. september 2013

Takkekort og invitasjon


Den 12.mai i år hadde vi konfirmasjon for vår eldste sønn. Har brukt svart Hobby kartong fra Panduro som basis på innbydelsen. Den er klippet ut med "reversed wonky rectangles" fra Spellbinders. Den grønne stjernene er grønn bazzill (husker ikke navnet på fargen). Har igjen brukt spellbinders for å klippe ut stjernen. Metallpynten med invitasjon er fra Kort og Godt. Stemplet er enten fra Panduro eller Kort og Godt. Husker det seriøst ikke :) Er stemplet med limpute og embosset i hvitt.Takkekortene ble ferdig og alle er utlevert. Har brukt Bazzill White som basis. Lagene er kuttet ut i svart hobbykartong og grønn bazzill lik dem vi brukte på innbydelsen. Har brukt baksiden av den grønne bazzillen (bedre å stemple på). Motiv stemplet er fra Kreative Hender. Har stemplet med Charcoal Chalks pute. Er kjempefan av de stempelputene.

Farger og motiver er plukket ut av min sønn. Fikk ikke lov til å "dille og dalle" :). Ønsker alle en fortsatt flott lørdag. Klem Arnhild

4 kommentarer:

 1. så fine i farver og design

  SvarSlett
 2. what a great idea and fab colour combination
  Hugs Kate xx

  SvarSlett
 3. Så stilige disse konfirmasjonskortene var!
  Passer ypperlig til en guttekonfirmant!

  Klem, Kari

  SvarSlett
 4. Konfirmasjonsinvitasjon, og takke kort er kjempetøffe, passer ypperlig til en gutt. Takk fr hyggelig kommentar i bloggen min!

  Klem fra Eva Gro

  SvarSlett