tirsdag 22. april 2014

Babykort til en jente

Har denne gang brukt rød/brun bazzill som basiskort. Usikker på navnet, men heter muligens Rhubarb. Har brukt den mørkere tonen som ramme rundt babyen. En av dem heter i hvert fall Rhubarb. Designpapiret er fra Papirdesign. Har brukt rosa bazzill som bånd på midten, denne er sydd med hvit tråd. Rosetten har jeg laget på scorepal av et lekkert designark som jeg har fått av en god venninne. Har pyntet med papirblomst med knapp i midten. Motivet er et baby stempel fra Kreative hender. Rammen rundt babyen er klippet ut med Eyelets spellbinders dies.

Deltar i utfordring:


6 kommentarer:

 1. Great interpretation of the sketch. and a lovely baby image. Thanks for sharing this with us at Friday Sketch Challenge x

  SvarSlett
 2. Stilig med den rosetten :)

  SvarSlett
 3. Et nydelig babykort! Flott motiv og stilig med rosetten! Har tittet litt nedover i bloggen din og jammen har du laget mye fint! Så flink du er!
  Tusen takk for koselige besøk og hyggelige kommentarer i bloggen min!
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Et vakkert kort til en jentebaby, likte godt rosetten:)
  Tusen takk for koselig besøk i bloggen min, klem Bente:)

  SvarSlett
 5. Lovely card, I like the use of the rosette, have a rosette die but never remember to use it and this has encouraged me to get it out of the cupboard. Thanks for joining in with us at Friday Sketch Challenge.
  Shirley xx

  SvarSlett
 6. Så vakkert babykort, digger rosetten! Nydelig motiv. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlett